Wyszukaj
Dodaj filtr:
Uzyj filtrów aby zagęścić wyszukiwanie.
Rezultaty 1-4 z 4 (Czas wyszukiwania: 0.004 sekund).
- poprzedni
- 1
- następny
Odsłon pozycji:
Data wydania | Tytuł | Autor(rzy) | Promotor | Redaktor(rzy) |
---|---|---|---|---|
2011 | Co jedzono w XVIII-wiecznej Polsce? - uwagi Krzysztofa Kluka o kulinariach | Szamryk, Konrad Kazimierz | - | - |
2011 | Stylistyczne wykładniki obiektywizmu i przejawy subiektywizmu w pracy Roślin potrzebnych Krzysztofa Kluka | Szamryk, Konrad Kazimierz | - | - |
2011 | Ewelina Kwapień, Kształtowanie się zasobu leksykalnego polszczyzny XIX wieku – rzeczowniki (na podstawie danych leksykograficznych), Warszawa 2010, ss. 301 | Szamryk, Konrad Kazimierz | - | - |
2011 | Fonetyka rękopiśmiennych kazań Krzysztofa Kluka na tle ogólnopolskiej normy językowej drugiej połowy XVIII wieku (część II: konsonantyzm) | Szamryk, Konrad Kazimierz | - | - |
Odkryj
Temat
Posiada pliki pozycji
- 4 true