Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
http://hdl.handle.net/11320/5312
Tytuł: | Co jedzono w XVIII-wiecznej Polsce? - uwagi Krzysztofa Kluka o kulinariach |
Autorzy: | Szamryk, Konrad Kazimierz |
Słowa kluczowe: | Krzysztof Kluk kulinaria jedzenie poradniki oświecenie mięso |
Data wydania: | 2011 |
Data dodania: | 22-mar-2017 |
Źródło: | Anna ks. Jabłonowska i ks. Krzysztof Kluk - ludzie, którzy wyprzedzili swoją epokę. Referaty z sesji naukowej 30.09-01.10.2011, red. N.D. Tomaszewski, Ciechanowiec 2011, s. 211-218 |
URI: | http://hdl.handle.net/11320/5312 |
ISBN: | 978-83-62374-44-1 |
Typ Dokumentu: | Book chapter |
Występuje w kolekcji(ach): | Materiały konferencyjne (WFil) |
Pliki w tej pozycji:
Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
---|---|---|---|---|
KK_Szamryk_Co_jedzono_w_XVIII-wiecznej_Polsce.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Otwórz |
Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)