REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji: http://hdl.handle.net/11320/5312
Tytuł: Co jedzono w XVIII-wiecznej Polsce? - uwagi Krzysztofa Kluka o kulinariach
Autorzy: Szamryk, Konrad Kazimierz
Słowa kluczowe: Krzysztof Kluk
kulinaria
jedzenie
poradniki
oświecenie
mięso
Data wydania: 2011
Data dodania: 22-mar-2017
Źródło: Anna ks. Jabłonowska i ks. Krzysztof Kluk - ludzie, którzy wyprzedzili swoją epokę. Referaty z sesji naukowej 30.09-01.10.2011, red. N.D. Tomaszewski, Ciechanowiec 2011, s. 211-218
URI: http://hdl.handle.net/11320/5312
ISBN: 978-83-62374-44-1
Typ Dokumentu: Book chapter
Występuje w kolekcji(ach):Materiały konferencyjne (WFil)

Pliki w tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
KK_Szamryk_Co_jedzono_w_XVIII-wiecznej_Polsce.pdf1,04 MBAdobe PDFOtwórz
Pokaż pełny widok rekordu Zobacz statystyki


Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)