Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
http://hdl.handle.net/11320/9270
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Olszańska, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-29T08:48:53Z | - |
dc.date.available | 2020-06-29T08:48:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Instytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewska, Białystok 2020, s. 287-300 | pl |
dc.identifier.isbn | 978-83-7431-610-1 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11320/9270 | - |
dc.language.iso | pl | pl |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku | pl |
dc.title | Zmiany regionalne w skupie żywca wieprzowego i wołowego w Polsce w latach 2000–2017 | pl |
dc.type | Book chapter | pl |
dc.identifier.doi | 10.15290/isarrow.2020.13 | - |
dc.description.Affiliation | Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu | pl |
dc.description.firstpage | 287 | pl |
dc.description.lastpage | 300 | pl |
dc.identifier.citation2 | Instytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewska | pl |
Występuje w kolekcji(ach): | Książki / Rozdziały (WUwB) |
Pliki w tej pozycji:
Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
---|---|---|---|---|
A_Olszanska_Zmiany_regionalne_w_skupie_zywca_wieprzowego.pdf | 312,72 kB | Adobe PDF | Otwórz |
Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)