REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji: http://hdl.handle.net/11320/9270
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorOlszańska, Anna-
dc.date.accessioned2020-06-29T08:48:53Z-
dc.date.available2020-06-29T08:48:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationInstytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewska, Białystok 2020, s. 287-300pl
dc.identifier.isbn978-83-7431-610-1-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11320/9270-
dc.language.isoplpl
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu w Białymstokupl
dc.titleZmiany regionalne w skupie żywca wieprzowego i wołowego w Polsce w latach 2000–2017pl
dc.typeBook chapterpl
dc.identifier.doi10.15290/isarrow.2020.13-
dc.description.AffiliationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl
dc.description.firstpage287pl
dc.description.lastpage300pl
dc.identifier.citation2Instytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewskapl
Występuje w kolekcji(ach):Książki / Rozdziały (WUwB)

Pliki w tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
A_Olszanska_Zmiany_regionalne_w_skupie_zywca_wieprzowego.pdf312,72 kBAdobe PDFOtwórz
Pokaż uproszczony widok rekordu Zobacz statystyki


Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)