Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
http://hdl.handle.net/11320/15334
Tytuł: | Public Perception of Healthy Food in The Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Survey report |
Autorzy: | Farhan, Jakub Ali Kaczyński, Piotr Perkowski, Maciej |
Data wydania: | 2023 |
Data dodania: | 25-wrz-2023 |
Wydawca: | Wydawnictwo Prawo i Partnerstwo |
Abstrakt: | In recent years, an alarming trend in the rising incidence of non-communicable diseases has led to increased interest in the issue of so-called "healthy food". Despite the enormity of food regulation, the concept of "healthy food" is not framed in any legal framework, and the public's understanding of it is uneven. So what is "healthy food" according to the public? This report contains the results of a survey aimed at answering this question. The survey consisted of two parts - on the one hand, a representative sample of 1,041 people was surveyed, and on the other hand, 100 food entrepreneurs were surveyed. The obtained results of the survey provide the research team with a starting point for further interdisciplinary research (legal sciences, chemical sciences, medical sciences) in the "healthy food" problem area. |
Afiliacja: | Jakub Ali Farhan - Uniwersytet w Białymstoku Piotr Kaczyński - Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy Maciej Perkowski - Uniwersytet w Białymstoku |
Sponsorzy: | The project is funded by the state budget under the program of the Ministry of Education and Science called „Nauka dla Społeczeństwa”[„Science for Society”], project number NdS/551580/2022/2022. |
URI: | http://hdl.handle.net/11320/15334 |
DOI: | 10.15290/pphflisc.2023 |
ISBN: | 978-83-64474-11-8 |
metadata.dc.identifier.orcid: | 0000-0002-3360-1553 0000-0002-3511-752X 0000-0002-3909-3967 |
Typ Dokumentu: | Book |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ |
Właściciel praw: | © Authors 2023; This report carries a Creative Commons Attribution 4.0 International license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) |
Występuje w kolekcji(ach): | Książki/Rozdziały (SzkDokt) Książki/Rozdziały (WP) Książki/Rozdziały (Wyd. PiP) |
Pliki w tej pozycji:
Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
---|---|---|---|---|
Public_Perception_of_Healthy_Food_in_The_Light.pdf | 4,17 MB | Adobe PDF | Otwórz |
Pozycja ta dostępna jest na podstawie licencji Licencja Creative Commons CCL