REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji: http://hdl.handle.net/11320/15334
Tytuł: Public Perception of Healthy Food in The Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Survey report
Autorzy: Farhan, Jakub Ali
Kaczyński, Piotr
Perkowski, Maciej
Data wydania: 2023
Data dodania: 25-wrz-2023
Wydawca: Wydawnictwo Prawo i Partnerstwo
Abstrakt: In recent years, an alarming trend in the rising incidence of non-communicable diseases has led to increased interest in the issue of so-called "healthy food". Despite the enormity of food regulation, the concept of "healthy food" is not framed in any legal framework, and the public's understanding of it is uneven. So what is "healthy food" according to the public? This report contains the results of a survey aimed at answering this question. The survey consisted of two parts - on the one hand, a representative sample of 1,041 people was surveyed, and on the other hand, 100 food entrepreneurs were surveyed. The obtained results of the survey provide the research team with a starting point for further interdisciplinary research (legal sciences, chemical sciences, medical sciences) in the "healthy food" problem area.
Afiliacja: Jakub Ali Farhan - Uniwersytet w Białymstoku
Piotr Kaczyński - Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy
Maciej Perkowski - Uniwersytet w Białymstoku
Sponsorzy: The project is funded by the state budget under the program of the Ministry of Education and Science called „Nauka dla Społeczeństwa”[„Science for Society”], project number NdS/551580/2022/2022.
URI: http://hdl.handle.net/11320/15334
DOI: 10.15290/pphflisc.2023
ISBN: 978-83-64474-11-8
metadata.dc.identifier.orcid: 0000-0002-3360-1553
0000-0002-3511-752X
0000-0002-3909-3967
Typ Dokumentu: Book
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Właściciel praw: © Authors 2023; This report carries a Creative Commons Attribution 4.0 International license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Występuje w kolekcji(ach):Książki/Rozdziały (Wyd. PiP)

Pliki w tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Public_Perception_of_Healthy_Food_in_The_Light.pdf4,17 MBAdobe PDFOtwórz
Pokaż pełny widok rekordu Zobacz statystyki


Pozycja ta dostępna jest na podstawie licencji Licencja Creative Commons CCL Creative Commons