REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji: http://hdl.handle.net/11320/15334
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorFarhan, Jakub Ali-
dc.contributor.authorKaczyński, Piotr-
dc.contributor.authorPerkowski, Maciej-
dc.date.accessioned2023-09-25T10:02:47Z-
dc.date.available2023-09-25T10:02:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-83-64474-11-8-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11320/15334-
dc.description.abstractIn recent years, an alarming trend in the rising incidence of non-communicable diseases has led to increased interest in the issue of so-called "healthy food". Despite the enormity of food regulation, the concept of "healthy food" is not framed in any legal framework, and the public's understanding of it is uneven. So what is "healthy food" according to the public? This report contains the results of a survey aimed at answering this question. The survey consisted of two parts - on the one hand, a representative sample of 1,041 people was surveyed, and on the other hand, 100 food entrepreneurs were surveyed. The obtained results of the survey provide the research team with a starting point for further interdisciplinary research (legal sciences, chemical sciences, medical sciences) in the "healthy food" problem area.pl
dc.description.sponsorshipThe project is funded by the state budget under the program of the Ministry of Education and Science called „Nauka dla Społeczeństwa”[„Science for Society”], project number NdS/551580/2022/2022.pl
dc.language.isoenpl
dc.publisherWydawnictwo Prawo i Partnerstwopl
dc.rightsUznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowe*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titlePublic Perception of Healthy Food in The Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Survey reportpl
dc.typeBookpl
dc.rights.holder© Authors 2023; This report carries a Creative Commons Attribution 4.0 International license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)pl
dc.identifier.doi10.15290/pphflisc.2023-
dc.description.AffiliationJakub Ali Farhan - Uniwersytet w Białymstokupl
dc.description.AffiliationPiotr Kaczyński - Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.AffiliationMaciej Perkowski - Uniwersytet w Białymstokupl
dc.identifier.orcid0000-0002-3360-1553-
dc.identifier.orcid0000-0002-3511-752X-
dc.identifier.orcid0000-0002-3909-3967-
Występuje w kolekcji(ach):Książki/Rozdziały (Wyd. PiP)

Pliki w tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Public_Perception_of_Healthy_Food_in_The_Light.pdf4,17 MBAdobe PDFOtwórz
Pokaż uproszczony widok rekordu Zobacz statystyki


Pozycja ta dostępna jest na podstawie licencji Licencja Creative Commons CCL Creative Commons