Skip navigation
Strona główna
Przeglądaj:
Zespoły i Kolekcje
Przeglądaj przez:
Data wydania
Autor
Tytuł
Temat
Data zamieszczenia
Typ dokumentu
O RUB
Polityka
Regulamin
DOI
Instrukcja deponowania
FAQ
Aspekty prawne
Open Access
Strona Uczelni
Strona Biblioteki
Zespoły RUB
Biblioteki
Centrum Edukacji Ustawicznej
Czasopisma naukowe
Doktoraty
Katedra Teologii Katolickiej
Katedra Teologii Prawosławnej
Konferencje naukowe i edukacyjne
Studium Praktycznej Nauki Języków Obcych
Szkoły Doktorskie
Wydawnictwa
Wydział Biologii
Wydział Chemii
Wydział Ekonomiczno-Informatyczny w Wilnie
Wydział Ekonomii i Finansów
Wydział Filologiczny
Wydział Filozofii
Wydział Fizyki
Wydział Historii
Wydział Informatyki
Wydział Matematyki
Wydział Nauk o Edukacji
Wydział Prawa
Wydział Socjologii
Wydział Stosunków Międzynarodowych
Wydział Studiów Kulturowych
Wydział Zarządzania
Pomoc
Moje konto:
Mój RUB
Zaloguj się
Zarejestruj się
REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
Repozytorium Uniwersytetu w Białymstoku
Szukanie zaawansowane
Zespoły i Kolekcje
Zaloguj się
Zarejestruj się
Mój RUB
FAQ
Polityka
Regulamin
DOI
Instrukcja
Aspekty prawne
Open Access
Archiwum
Kontakt
O Dspace
Strona Biblioteki
Strona Uczelni
Przeglądaj przez Autor Moroz, Sara
Skocz do:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
lub wpisz kilka początkowych liter:
Sortuj:
tytuł
data wydania
data zmieszczenia
W kolejności:
Rosnąco
Malejąco
Rezultaty/Strona
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autorzy/Rekord:
Wszystko
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Pokazuję rezultaty 1 do 4 z 4
Data wydania
Tytuł
Autor(rzy)
Promotor
Redaktor(rzy)
2018
Conceptualisation des notions de langue/język dans les phraséologismes français et polonais
Cholewa, Joanna; Moroz, Sara
-
-
2018
Les recueils manuscrits des recettes de cuisine des XVIe et XVIIe siècles, conservés dans la collection "berlinoise" à la Bibliothèque Jagellonne de Cracovie, comme source du savoir sur la cuisine française de ladite période: etude linguistique et culturelle, accompagnée de l'édition critique de textes
Moroz, Sara
-
-
2018
Szesnasto- i siedemnastowieczna terminologia kulinarna na podstawie rękopisów Gall. Fol. 220 oraz Gall. Quart. 143 z kolekcji berlińskiej w Krakowie
Moroz, Sara
-
-
2017
Terminy hiszpańskie w szesnastowiecznym rękopisie Gall. Fol. 220 z kolekcji berlińskiej w Krakowie
Moroz, Sara
-
-