Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
http://hdl.handle.net/11320/9271
Tytuł: | African Swine Fever i zmiany w produkcji wieprzowego żywca rzeźnego w Podlaskiem |
Autorzy: | Florkowski, Wojciech |
Data wydania: | 2020 |
Data dodania: | 29-cze-2020 |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku |
Źródło: | Instytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewska, Białystok 2020, s. 301-315 |
Afiliacja: | University of Georgia |
Opis: | Od autora: temat niniejszego opracowania w zamierzeniu miał być rozwinięty w dużo szerszym projekcie badawczym, realizowanym z dr. hab. Adamem Sadowskim, profesorem UwB, w 2018 roku i Jego Pamięci to opracowanie poświęcam. |
URI: | http://hdl.handle.net/11320/9271 |
DOI: | 10.15290/isarrow.2020.14 |
ISBN: | 978-83-7431-610-1 |
Typ Dokumentu: | Book chapter |
Występuje w kolekcji(ach): | Książki / Rozdziały (WUwB) |
Pliki w tej pozycji:
Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
---|---|---|---|---|
W_Florkowski_African_Swine_Fever.pdf | 310,91 kB | Adobe PDF | Otwórz |
Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)