Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
                
    
    http://hdl.handle.net/11320/9271| Tytuł: | African Swine Fever i zmiany w produkcji wieprzowego żywca rzeźnego w Podlaskiem | 
| Autorzy: | Florkowski, Wojciech | 
| Data wydania: | 2020 | 
| Data dodania: | 29-cze-2020 | 
| Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku | 
| Źródło: | Instytucjonalne i strukturalne aspekty rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich. Księga poświęcona pamięci dr hab. Adama Sadowskiego Profesora Uniwersytetu w Białymstoku, red. nauk. R. Przygodzka, E. Gruszewska, Białystok 2020, s. 301-315 | 
| Afiliacja: | University of Georgia | 
| Opis: | Od autora: temat niniejszego opracowania w zamierzeniu miał być rozwinięty w dużo szerszym projekcie badawczym, realizowanym z dr. hab. Adamem Sadowskim, profesorem UwB, w 2018 roku i Jego Pamięci to opracowanie poświęcam. | 
| URI: | http://hdl.handle.net/11320/9271 | 
| DOI: | 10.15290/isarrow.2020.14 | 
| ISBN: | 978-83-7431-610-1 | 
| Typ Dokumentu: | Book chapter | 
| Występuje w kolekcji(ach): | Książki / Rozdziały (WUwB) | 
Pliki w tej pozycji:
| Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
|---|---|---|---|---|
| W_Florkowski_African_Swine_Fever.pdf | 310,91 kB | Adobe PDF | Otwórz | 
Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)


