REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Przeglądaj przez Autor Socha, Katarzyna

Skocz do: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
lub wpisz kilka początkowych liter:  
Pokazuję rezultaty 1 do 3 z 3
Data wydaniaTytułAutor(rzy)PromotorRedaktor(rzy)
2022Dried Wild-Grown Mushrooms Can Be Considered a Source of Selected MineralsOrywal, Karolina; Socha, Katarzyna; Nowakowski, Patryk; Zoń, Wojciech; Mroczko, Barbara; Perkowski, Maciej--
2024Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific CertaintyFarhan, Jakub Ali; Iwaniuk, Piotr; Kaczyński, Piotr; Łozowicka, Bożena; Mroczko, Barbara; Orywal, Karolina; Perkowski, Maciej; Socha, Katarzyna; Zoń, Wojciech--
2024Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowejFarhan, Jakub Ali; Iwaniuk, Piotr; Kaczyński, Piotr; Łozowicka, Bożena; Mroczko, Barbara; Orywal, Karolina; Perkowski, Maciej; Socha, Katarzyna; Zoń, Wojciech--