Przeglądaj przez Autor Socha, Katarzyna
Pokazuję rezultaty 1 do 3 z 3
Data wydania | Tytuł | Autor(rzy) | Promotor | Redaktor(rzy) |
---|---|---|---|---|
2022 | Dried Wild-Grown Mushrooms Can Be Considered a Source of Selected Minerals | Orywal, Karolina; Socha, Katarzyna; Nowakowski, Patryk; Zoń, Wojciech; Mroczko, Barbara; Perkowski, Maciej | - | - |
2024 | Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty | Farhan, Jakub Ali; Iwaniuk, Piotr; Kaczyński, Piotr; Łozowicka, Bożena; Mroczko, Barbara; Orywal, Karolina; Perkowski, Maciej; Socha, Katarzyna; Zoń, Wojciech | - | - |
2024 | Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej | Farhan, Jakub Ali; Iwaniuk, Piotr; Kaczyński, Piotr; Łozowicka, Bożena; Mroczko, Barbara; Orywal, Karolina; Perkowski, Maciej; Socha, Katarzyna; Zoń, Wojciech | - | - |