REPOZYTORIUM UNIWERSYTETU
W BIAŁYMSTOKU
UwB

Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji: http://hdl.handle.net/11320/5359
Tytuł: Factors of Competitiveness of Enterprises Operating in the Confectionary-Bakery Industry in Wielkopolska Voivodship
Autorzy: Jabłońska-Porzuczek, Lidia
Smoluk-Sikorska, Joanna
Słowa kluczowe: competitiveness
enterprise
confectionary-bakery industry
factors
Data wydania: 2016
Data dodania: 24-mar-2017
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku
Źródło: Optimum. Studia Ekonomiczne, Nr 6(84) 2016, s. 99-110
Abstrakt: The paper discusses the factors of competitiveness in companies, which operate in confectionary-bakery industry. It presents the results of research conducted between 2014 and 2016 on 77 enterprises located in Wielkopolskie voivodship. According to the investigated, from the variety of the external factors, competitiveness is mainly influenced by fiscal policy of the state, competitive rivalry or threat of new entries. In the group of internal factors, relations with customers, company’s image, as well as product quality were indicated most often.
Afiliacja: Lidia Jabłońska-Porzuczek - Wydział Ekonomiczno-Społeczny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Joanna Smoluk-Sikorska - Wydział Ekonomiczno-Społeczny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
E-mail: Lidia Jabłońska-Porzuczek: jplidka@up.poznan.pl
Joanna Smoluk-Sikorska: smoluk@up.poznan.pl
URI: http://hdl.handle.net/11320/5359
DOI: 10.15290/ose.2016.06.84.08
ISSN: 1506-7637
Typ Dokumentu: Article
Występuje w kolekcji(ach):Optimum. Studia Ekonomiczne, 2016, nr 6(84)

Pliki w tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
08_Jablonska-Porzuczek_Smoluk-Sikorska.pdf196,46 kBAdobe PDFOtwórz
Pokaż pełny widok rekordu Zobacz statystyki


Pozycje w RUB są chronione prawem autorskim, z zastrzeżeniem wszelkich praw, chyba że zaznaczono inaczej.