Proszę używać tego identyfikatora do cytowań lub wstaw link do tej pozycji:
http://hdl.handle.net/11320/5359
Tytuł: | Factors of Competitiveness of Enterprises Operating in the Confectionary-Bakery Industry in Wielkopolska Voivodship |
Autorzy: | Jabłońska-Porzuczek, Lidia Smoluk-Sikorska, Joanna |
Słowa kluczowe: | competitiveness enterprise confectionary-bakery industry factors |
Data wydania: | 2016 |
Data dodania: | 24-mar-2017 |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku |
Źródło: | Optimum. Studia Ekonomiczne, Nr 6(84) 2016, s. 99-110 |
Abstrakt: | The paper discusses the factors of competitiveness in companies, which operate in confectionary-bakery industry. It presents the results of research conducted between 2014 and 2016 on 77 enterprises located in Wielkopolskie voivodship. According to the investigated, from the variety of the external factors, competitiveness is mainly influenced by fiscal policy of the state, competitive rivalry or threat of new entries. In the group of internal factors, relations with customers, company’s image, as well as product quality were indicated most often. |
Afiliacja: | Lidia Jabłońska-Porzuczek - Wydział Ekonomiczno-Społeczny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Joanna Smoluk-Sikorska - Wydział Ekonomiczno-Społeczny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu |
E-mail: | Lidia Jabłońska-Porzuczek: jplidka@up.poznan.pl Joanna Smoluk-Sikorska: smoluk@up.poznan.pl |
URI: | http://hdl.handle.net/11320/5359 |
DOI: | 10.15290/ose.2016.06.84.08 |
ISSN: | 1506-7637 |
Typ Dokumentu: | Article |
Występuje w kolekcji(ach): | Optimum. Studia Ekonomiczne, 2016, nr 6(84) |
Pliki w tej pozycji:
Plik | Opis | Rozmiar | Format | |
---|---|---|---|---|
08_Jablonska-Porzuczek_Smoluk-Sikorska.pdf | 196,46 kB | Adobe PDF | Otwórz |
Pozycja jest chroniona prawem autorskim (Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone)